Tuesday, November 22, 2011

OMG!! Anti Fakri Sarani


Sumber: Facebook

Alahai kesian Pemain Bola kita yang seorang ni..semua orang duk cemuh sana sini..sampai wujudnya ANTI FAKRI SAARANI..aku malas nak backlink..korang taip je dekat facebook mesti keluar..tapi masa pagi tadi..aku peraasan masa di Twitter FAKRI SAARANI meminta maaf kerana dia tak menjaringkan gol penalti..yang peliknya BEAUTIFULNARA cakap itu adalah fake semata2.aku pun tak tahu mana yang betul..

Kalau nak diikutkan aku bengang jugak dengan cara permainan si FAKRI ni..bukanlah nak cakap aku ni hebat bola ke tidak..sekurang2 nya bermainlah secara berpasukan dan bersemangat..Apa2 pun kita harap Malaysia akan menumbang Syria di Stadium Bukit Jalil malam ni..AUUUMMMM


mood: gilabola

13 comments:

Dylla Fadzil said...

tapi still tak patut kan nk anti dia bagai. kesiannn dia.

Cik Bambam said...

dia kat padang tuh..lagi lar nak sumbat gol.. bukan rezeki dia nak score.. :)

Rtp Farra Arisha said...

so pity of him at the same time :'( whatever happens, HARIMAU MUDA BOLEH! hehe.

Miss Nadya said...

apa lah dorang ni..ish..

new entry ::

1. Contest Klik Dan Like Fan Page
2. #25 Wordless Wednesday
3. Tiru Blog Orang Lain??

khatgrafik said...

Lor... apa hal la nak anti2 pulak.. cukuplah penonton indonesia buat byk provokasi. Main 120 minit tuh.. bkn sng.. Apapun kita patut bersyukur..

| Lepak Santai |

nikamir said...

apa2 pon malaysia dah menang..
tahniah malaysia!!

Kami Cool

aenmatderis said...

otak cetek lettew nak anti org bagai.
pelik.
semua org penah buat salah kot.

Rozuan Ismail said...

bayangkan kalau korang berada di tempat fakri. jgn nak salahkan dia je

whitecappuccino said...

Kesian dia..

Reen said...

tulah orang kita. pandai nak kondem je. bukan tau nak hargai penat lelah orang. lagipun sbenarnya diorang quite exauted. cer bayangkan korang kat tempat dia. hmmmmm

Eja Razif said...

haiiissshshhh apa nih nak anti2 kat orang nih..i likeeeee fakri sarani!!!

NOOR FATIN said...

bila dia jaringkan gol, semua org sanjung dia, bila dia gagal, semua org bencikan dia. ntah apa2~ hehe

fae jamal said...

kesian dia kann...