Sunday, April 3, 2011

Banyak Lagi Cabaran Perlu Aku Hadapi

Hello readers or blogger out there..

Aduh apehal aku asyik cakap BI je ni..bahana MUET ke ni..hehe..maybe lah kot..tengok BI lagi..huhu..tapi tak salah pun nak cakap BI kan..:)..practice make perfect kan..aku bukan lah nak berkongsi mengenai bahasa ataupun apa..aku ingin menyuntik semangat kepada mereka yang baru berblogging macam aku..

Selama 5 bulan aku berblogging..pahit manis dalam berblogging pasti di rasai oleh semua blogger..aku punya blog ni..setengah bulan pun tak sampai lagi..belum boleh dianggap popular ataupun otai..banyak lagi yang aku perlu pelajari..dan jugak cabaran yang aku perlu tempuhi..

Aku perlu mantapkan lagi penulisan dan jugak gaya penyampaian..aku akan teruskan berblogging sampai bila2..percayalah..dulu mula2 aku buat blog..ramai yang mentertawakan aku..aku sedar siapa diri aku..tapi bila aku dah berblogging..aku ubah persepsi mereka tentang dunia blog..

Sekiranya korang ada blog..janganlah segan2 ok..just publish it..then bila ditegur..jangan patah semangat..ambil itu sebagai pemangkin kita..ok!!

mood: On the way to MUET


7 comments:

hqfizulhqkim said...

good luck muet!

Izamir Ridzwan said...

sama la umur blog kita.. tp IR 6 bulan dah.. lebih sikit je

mahirahnazlim said...

lagi berkobar3 nak teruskan blogging even at 1st SUKA2 jer haha ;)

Ayuni said...

hikhik, good luck for your MUET...just do your best and get band 4 and above!

momochan said...

goodluck for ur MUET !
on the 5th momochan ada speaking for MUET.excited nervous semua ada.
wish all the best for all.

:))

DIDOT said...

huhuh..jgn amik kisah ape org kate..biase la mulut org x ley ditutup..heheh..yg penting ape yang tertulis kat blog tuh adalah dari ati kite sendiri..;))

Ayuni said...

hikhik, good luck for your MUET...just do your best and get band 4 and above!