Sunday, February 6, 2011

Maria Elena Pujaan Hati??


Alahai..dah tebal seinci dah habuk dalam blog aku ni..disebabkan sibuk kenduri kendara..apa boleh buat..orang lain cuti duk shopping sana sini..update blog sampai dah tak terupdate..aku je terhegeh-hegeh baru nak update..aku mintak maaf banyak-banyak..nak melawat blog-blog korang semua pun tak sempat..maklum lah sibuk menguruskan perkahwinan abang saudara aku..selesai sudah..badan pun dah lunyai..hehe..

Do you know Maria Elena?? i guess u all must know her..adeh tak pandai lah nak speaking macam Maria Elena..hehe..Tajuk entri saja kasi gempak..adik aku yang sorang ni..memang minat sangat cara pemakaian tudung Maria Elena..aku pun tumpang minat jugak lah..video dia penuh dekat youtube..masa lapang..aku duk melayan videonya..macam-macam gelagat aku tengok..hehe..

Mari tengok bagaimana adik aku bergaya seperti Maria Elena..



Inilah adik aku yang ketiga..yang sekarang ni berada di tingkatan 4..haish..kecik-kecik dah pandai bergayakan..mengalahkan abang dia..huhu..tengok dia pun dah buat blog..hehe..bernama Amirah Wajihah..tengok!! gaya dah sama macam Maria Elena..haha..rupa pun ada kot mirip-mirip..hehe..aku pakai agak-agak je..ok lah..kalau yang pandai menggayakan..mesti cantik..hehe..singkat je entri ni..Mahu ketiduran..

NEVER SAY NEVER..peace!!


27 comments:

Hanim Mahali said...

de gaya Maria Elena...

Hannan Al-Qudsey said...

wah~ comel adik abang.. hunny pun suke pakai tudung cam maria elena.. tapayah ketat2.. nanti tercekik. HAHA

Syafiq Rosli said...

hanim..hehe tuh la..abis lah..hehe

hannan..uhuk..adik je ke..hehe..tuh la..smple kan

alexa yussida said...

isyk tajuk mmg nk gmpk:p
style die mmg simple tp mnarik:)

Sempoi Guy said...

ok la tu semua macam model dah,ramaikan lagi la model2 muslimah.

zikeryhassan said...

hai abang.


ahaha. dan dan je

Myaby said...

amboi baru form 4. nampak matang oh

aDisH.sHidA said...

cantik la adik dia...nampak matured...

FariehanIbrahim [LBC] said...

skali tgk de iras-oras lorh, cunnn cm abg die! hahaa xD

eni said...

a'a.. ade gye maria elena.. huhu.. maria elena 2 cun kot.. jeles2 tp x sedaring die la.. n x serajin die nk lilit2 tudung.. hehe..
adik eni yg form 4 2 pn ske pakai shawl..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

and yes, admit it. ada mirip sis maria elena laah ur lil sis niii..
tang hdung n pipi kot yang sama;)

efa said...

uish ada gaya maria elena tu...comel adik en syafiq hehehe oit ada blog gak adik ye huhu nak terjah kuin2

the GirL said...

perghh...semangat bergaya... kalo aku pakai cm gitu, confirm kena gelak seminggu... hahaha

TkLyna said...

hahaha...gayanya macam abgnye nak jugak je bergaya mcm maria elena tuh...hehe

Amy Syaquena said...

comelnya adik awak..

yana said...

abg...cantik nya adek kamu..

s.y.a.r.q said...

selalu tgok org pakai gaya selendang mcm ni skrg...teringin jugak nk try...

MAPPIAU said...

eh muke adik serupa la ngan abang die, (eh memang la kan adik beradik kan hahahha :P)

sicomot-comel said...

erk..
maria elena??
sape tuh?

mia.lia said...

waaa..tajuk blog dia lbih kurang cm lia punye..haha

tia said...

haha! xpelah, at least dye ikot arah kebaikan ;)

kay_are said...

abang ipar sihat x?? =P (berlatih siap2 dulu)

Syafiq Rosli said...

alexa..hehe xbleh eh..bleh je kan..

sempoi guy..btul tuh bykkn model muslimah plak kan..

zikery..haha byk lah ko

myaby..mgkn cara dressing dia kot..hehe

adish..huhu thank..dah pndai melaram kot..hehe

fariehan..aish sy mn ade cun lah..haha

Syafiq Rosli said...

eni..hehe try je lah..jgn takot2..

fifiey..yelah kot..hehe ade skit2..

efa..hehe thank eh terjah lah dia baru buat je..

tklyna..hehe adeh abg dia xpakai shawl..

amy..thank sis..

yana..hehe thank eh..awak jgk

syarq..pakai je..try lah..hehe

mappiau..kak memang ler..adik beradik kan..hehe

sicomot comel..kawan cik epal tuh

mia..hehe ye ke..sm eh

tia..yeah tau xpe kan

kayare..haha nak ke

akiN aMar said...

wah..nice...
teringin gak nak tiru gaya maria elena..
sempoi jer..tp muke xsesuai..hehee^^

Syafiq Rosli said...

akin..leh jer tiru..hehe

efa said...

dah terjah en syafiq huhu comel adik hehe