Saturday, January 8, 2011

Top 20 Contest Aku dan Kacamata

Sekadar Hiasan..hehe
Top 20






                                                            






Akhirnya aku pilih dah 10 lelaki dahulu..jangan  salah anggap ye..aku tak buat kategori lelaki dan perempuan..nanti bila aku dah buat selection untuk perempuan..aku akan bina satu tempat undian supaya untuk mengelakkan " BIAS "..nanti blogger-blogger lain boleh mengundi untuk memilih siapa yang layak untuk memenangi contest ini..mula2 aku nak buat top 10..tapi semua gambar cantik-cantik..kesimpulannya aku buat top 20..kepada yang tidak terpilih janganlah berkecil hati ya..cuba lagi kalau aku adakan contest lagi..huhu..

NEVER SAY NEVER..peace!!

25 comments:

arep_lockermonth said...

gambar abg eq! mr panda! memang cool!ade harapan!hehe

Gen2Merah said...

huhuhuhuu

far_east said...

waaa conratz abg eq....masuk top 10...anda mmg terbaek laa...

Anonymous said...

wow. tahniah kpd top 20. cuma satu, kalau buat undian, mesti yang popular akan menang.

::Cik Zatie:: said...

wow~

SAJE-SAJE|SUKE-SUKE

areteacar said...

gambar semua macam model dah. hehehe..

Syafiq Rosli said...

arep..tuh lah semua smart2 je

gen2merah..hehe

far east..yeah..hehe

anonynomous..huhu no komen about that tpi tuh je lah caranya

cik zatie..hehe

arecatar..tau xpe kan

Rozuan Ismail said...

alamak kalah..huhu..memang patut pon dirg menang..memang smart

azalia hjsalleh said...

perghhhhh sume hawt hawt hbesssssss la

Syafiq Rosli said...

rozuan..uhuhu jangan mengalah ye

azalia..hehe tau xpe..:)

tiqaa said...

wahh semua pon hebat! patutlah terpilih. gudluck :D

AMMAR YASIR said...

BrO... Kaca mata Kyoo Reza tu paling cantik. Vote...hehehe... Nak join contest senang tak? Kat sini je: http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/teka-silang-kata-menangi-top-up-rm30.html

Syafiq Rosli said...

tiqaa..yeah..hehe

ammar..ye ke..blom lg lah..nanti buat polls..huhu..thank 4 invitation

MAPPIAU said...

wahhh hebat2 sumenye, anyway good luck pade yg terpilih yea :)

pu3mas89 said...

wah nak buat undian blh tak ???
mas nak undi dia dia dia.. wah bes !
all da bes semua.. ensem !

Syafiq Rosli said...

hehe..sabar eh..

eqbalzack said...

haha...thanks tercalon top 10...
semua gempak2 gambornya...hehe

Syafiq Rosli said...

hehe..

duan lang said...

tengs pilih saye..huhu

Syafiq Rosli said...

duan lang..u r wlcome

tulus sweet said...

tolonglah jgn vote.hikhik!

nurkaloi said...

kaloi renang-renang
ermmm takpe
kaloi nk vote for

christ boy J and qarl

ok tu saje
renang-renang

Syafiq Rosli said...

thank eh

Anonymous said...

saya pilih eqbalzack

misz beauty said...

AHAHAAA... XSEMPAT NAK TGK PUN DIZ ENTRY OR UNDI OR ELSE... SEBAB BZ DENGAN PERHIMPUNAN SKUTER... NEWAY THANX...;-)