Saturday, March 12, 2011

Fatin Liyana Gedik??


Boleh klik untuk pembesaran

Jeng-jeng tajuk dekat sini agak panas..dah lah hari pun panas..haish..aku tak paham kenapa orang suka sangat " SEARCH " fatin liyana gedik..blog aku ni bukan blog untuk kutuk-kutuk orang..buat apa lah kita nak hentam orang sana sini..biarlah mereka dengan cara masing-masing..kalau nak diikutkan hari-hari ada orang " SEARCH " fatin liyana gedik..apa lah korang semua ni..udah-udah ler nak cakap orang gedik pun..kalau dia gedik pun..ada dia ganggu hidup korang semua..tak de kan?? so jangan kacau hidup orang lain ok..masing-masing ada kehidupan sendiri..

Kalau dia tengok entri aku ni pasti dia sedih..yelah ada orang sanggup mengatakan dia gedik..haish..aku harap lepas ni..jangan perkara sebegini berlaku..jangan pulak korang search " SYAFIQ ROSLI GEDIK "..haha..apa-apa pun aku tak rasa dia seorang yang gedik..dia seorang yang sangat stylish ok..superb beb..

Kalau tak caya..klik FATIN LIYANA


Mood: Lepaking

NEVER SAY NEVER..peace!!
    

31 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

betul2..dy mmg xgedik..tp cool giler..suke baca blog dy :)

pearl jade said...

kesianny FL...ape kata org yg search tue yg wt sndri entri FL gedik...eee,geram btul..hehe

eh dik nonn..awk da psg heartbeat..da selingkung dgn nuff ya?gurau ya dik non

shahjiehan said...

hai SR... ni SJ...ahahahha.. ala2 artis gituu!!!

gediks ke?? hmm no komen..siyes x kenal sgt ngna minah nih...


jom baca dan komen Orang terkaya di dunia. -Forbes-

s.y.a.r.q said...

orang cantik mesti ade orang jeles lah tu.lumrah hidup manusia. mulut tempayan boleh tutup,mulut manusia je xleh tutup.kene jahit.ekekekeke

mary ann ;) said...

besa la tu...manusia nie kadang2 mn bley tgk org lebih sikit..nnt mcm2 bunyi lah yg keluar..

tp org yg search mcm tu mesti jeles dgn fatin liyana..hahahah

alexa yussida said...

syafiq rosli mmg gedik:P keke takde keje tol org yg search tuh..nk ckp gedik,berlambak pompuan gedik..erk~

btw,tahniah mng malam td n thnks sbb kalahkan arsengal...kekeke sonok2:D

iqbalhakimi said...

err...dia comel jer..hehe

k Lee :) said...

wah ada jugak yg cakap kak fatin camtu . ala , biaselah orang jeles la tu kan .

Cikbelog said...

FL cun dan tak nampak sebarang kegedikan pon kat beliau.. *peace* :D

Amirah Wajihah said...

ta pe..
nnt owg cri de ke ta..
haha...
klo de cm ne nnt..
hahahha

Al-Tuah Al-Shahab said...

salam,
wei balok..lama x dgr cite wei..
ape cer cite pasal fatin liyana ni..
dia budak u aq dow,
x kenal rapat pun, ada la buat 1 2 program dgn dia, sgt x gedik, senyap ada la, tp x sombong pun

p/s: 2-0 smlm, tahniah MU wei

~~ytazzizzaty~~ said...

kesian gila kt kak FL.... haisssssh,,,,,,,,,

zOeY zAu YaH said...

kalau syafik rosli gedik tu sgt cute hokeh!! haha..eh baru perasan,awk yg cool ini mmg glamer then selalu jugak komen kat blog saya..hukhuk TERHARU TAU TAK!!
tq yee...

KAMIHIDUP said...

ko bukan gedik balok, ko MANJEK!. haahaaaa. :)

masmaribell_mastura said...

aah,, tak baik lah.. dia oke sangat..

FariehanIbrahim [LBC] said...

stuju, FL sgt stylish!
suke jerk tgk gaya die. ^^

bun said...

yaselah tue

tapi cian kak fatin

mesti sedih law taw

mOoN said...

love the way she did her shawl...:)

unifiagent said...

Fatin Liyana cun. itu baru betol. heheh

APi said...

pergh2..
awek hot ni..

Cik Nursya said...

tak gedik la... low profile je die

HonEyBuNNy said...

dia cantik & gojes.....;-)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

baru je lepas jenguk blog dye...
ishh...dye tak gedik laaa...>_<

micky eyqa said...

setuju.. knape sume nk mnghentam sesama blogger kn?

bunga.cinta said...

suke nengok FL..cun!!

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

akak aten memang comel.. lembut tau die...

Lee Yna said...

tgh wat assigment ker masa prt sc??huhu.. all da best~

UKM-Solarian said...

We are young engineers who are working on to create a solar powered car which uses the least energy. Here is a humble request from our team. Please help us to promote our team to get more votes for People’s Choice Award. Your help is highly appreciated. Visit our blog to know how to vote. TQ. http://ukm-solarcar.blogspot.com/2011/06/peoples-choice-award.html.

Anonymous said...

[url=http://www.supra-mexico.org]http://www.supra-mexico.org[/url]
[url=http://www.supra-mexico.org]http://www.supra-mexico.org[/url]
[url=http://www.suprashoes9uk.net]supra shoes uk[/url]
[url=http://www.suprashoes9uk.net]http://www.suprashoes9uk.net[/url]
[url=http://www.supra-mexico.org]supra shoes[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://oakleysunglasses-australia.org]oakley[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]chanel nz[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]

Anonymous said...


Our updates Recent articles: